De machines

Teach-In Freesmachine

Deze Teach-In freesmachine is de enige freesmachine die dankzij de nederlandstalige-dialoog-besturing binnen een dag is aan te leren en die toch elk werkstuk kan maken. ISO codes zijn absoluut niet meer nodig om aan te leren. De machine is uitgerust met Fanuc besturing en gereedschapwisselaar.

Lees meer

Teach-In Draaibank

Teach-In DraaibankEr is gekozen voor een Teach-In-machine van Style, om deze in te kunnen zetten voor kleinere series. De machine is zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in te stellen en te programmeren.

» Lees meer

CNC Draaibanken

CNC DraaibankenOp het gebied van CNC-draaien is ons aanbod zeer groot. Met meer dan tien machines kunnen wij al uw wensen op draaigebied aan.

» Lees meer

CNC Freesbanken

CNC FreesbankenOp het gebied van frezen zijn we kompleet uitgerust, we hebben een zestal bewerkingcentrums staan waar wij hoogwaardige producten kunnen vervaardigen.

» Lees meer

Conventionele draaibanken

Conventionele draaibankenOok als het om het ambachtelijke werk gaat, beschikken wij over kundig personeel. Het is voor ons uiterst belangrijk dat u ook bij ons revisie werkzaamheden kunt onderbrengen en / of enkel stuks.

» Lees meer

Conventionele freesbanken

Conventionele freesbankenOok als het om het ambachtelijke werk gaat, beschikken wij over kundig personeel. Het voor ons uiterst belangrijk dat u ook bij ons revisie werkzaamheden kunt onderbrengen en / of enkel stuks.

» Lees meer

Overige machines

Overige machinesNaast de eerder genoemde machines heeft MDG Techniek nog enkele kleinere machines, waarmee we producten kunnen realiseren of bewerken.

» Lees meer